Slem

Jag har en envis hosta som gör att jag knappt kan sova. Hostar oavbrutet precis hela tiden, speciellt när jag försöker sova. Alltså blir det inte mycket sömn.
Nu ska jag äta frukost i lugn och ro och sen ta mig till ett apotek och köpa slemlösande hostmedicin. Hoppas det hjälper! Den jag har hemma gick ut för FEM år sen! Oj oj, visste knappt att jag hade nån hostmedicin hemma, och sen att den var sååå gammal!
Jag tog av den gamla medicinen i natt när jag var desperat. Kanske den hjälpte lite. Jag tror ju att gamla mediciner bara avtar i effekt, men de kanske kan bli farliga också?
Måste ta med mig den till apoteket så de för förstöra den på lämpligt sätt istället för att jag häller ut den i grundvattnet. Undrar hur de gör? Kan man neutralisera mediciner? Med vadå? Andra kemikalier?

Döttrarna verkar ha klarat sig bättre än jag. Smultrons förkylning verkar vara avklingande och Hallons kommer inte riktigt igång. Hoppas den stannar där.
Det är inte riktigt min grej att vara sjuk. Fast vems grej är det då? Ingens antagligen, fast en del är mer vana att vara sjuka.
Jag kan inte komma ihåg när en förkylning fick mig att vara hemma senast. För det mesta blir det aldrig allvarligare än att jag blir lite snorig och kan jobba ändå bara jag lägger mig lite tidigare på kvällarna. Men det hjälpte inte den här gången. Jag tycker alla runt omkring mig är förkylda så det går väl massa envisa virus.

Nog om sjukdomar nu!

Det är märkbart ljusare ute! Det måste jag glädjas åt. Och det mer och mer för varje dag i flera månader.
Fantastiskt är det!

/Blomma

Kommentarer
Postat av: Anonym

Få fler läsare till din blogg:
http://www.mer-trafik.se/cgi-bin/ref.cgi?r=capricornia

2008-03-23 @ 17:17:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback