Tonårsföräldrar hitåt!!

Jag skulle tycka det var kul om ni som bloggar och har tonåringar kunde lämna en kommentar, så jag kan kolla hur ni har det.
Bloggarna behöver alltså inte handla om just barnen, det skulle vara jättekul att läsa om vad någon som befinner sig i samma situation som jag, kan ha för sig.
Samma situation endast genom att också ha tonårsbarn förstås! Annars säkerligen rätt olika.

Jag vill gärna kolla in era bloggar!!

/Blomma


Kommentarer
Postat av: Mia

hej, min blogg heter tusentankar, jag har bara en tonårsson kvar, två har växt ifrån, 22 och 26, men den äldste har gett mig Marcus, min kaksmula.
Jag älskar oxå att resa så jag kommer att följa dina reseplaner med spänning. Cypern, är en favorit för mig. Ha det gott. mia

2006-01-19 @ 20:40:41
Postat av: Tonårsmorsa

Oj, vad träffande det kändes! Jag är ensamstående morsa till 2 tjejer som ÄR tonåringar, en som håller på att bli och en liten kille på snart fyra, som är Spiderman. kom gärna på besök, om du inte redan gjort det? Önskar dig en trevlig helg! Kram!

Postat av: Milla

Hej! Å det var så spännande att hamna på din blogg och läsa om dina tjejer! Jag har en blivande 15-årig dotter och en som som fyller 13 snart. Dotter är verkligen tonåring med alla kval, sorger och allt vad som finns dörinne. Sonen, så kramig och älskvärd, bevakar jag panikartat efter tonårsfasoner. Måtte de aldrig uppstå!
Titta gärna in på min blogg. Jag skriver en hel del om mitt liv, en del om mina barn också. Jag suger åt mig allt som går att få om Erfarenhet och Förberedelse om Vad-som-kan-komma.
Kram Milla

2006-01-21 @ 00:18:12
URL: http://millaflower.blogspot.com
Postat av: Odd Clausen

Hej, jag heter Odd Clausen och ska just starta en reportageserie i radio för UR (Utbildningsradion). Jag tycker din blogg verkar intressant och undrar om du möjligen skulle vilja vara med i min serie.

Odd

2006-09-25 @ 13:02:03
Postat av: Blomma

Hej Odd, kul att du tycker min blogg är intressant.
Jag vill fortsätta vara anonym, men du kan väl lämna nån mailadress eller så, om jag ska kontakta dig för jag vill iallafall veta mer.
/Blomma

2006-09-25 @ 18:30:17
Postat av: odd clausen

Du kan nå mig på adressen [email protected]. Det gäller f ö också andra tonårsföräldrar som läser det här, speciellt om det är någon som skulle vara intresserad av att medverka i radio.
Odd

2006-09-27 @ 12:00:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback